sâmbătă, 18 august 2012

Cum alegi cerceii potriviti .

De-a lungul timpului, moda ne-a prezentat mii de tipuri de accesorii. Totusi, dintre toate, cerceii sunt cei mai importanti deoarece aduc un plus de farmec chipului.

Totusi ca sa ne infrumuseteze, cerceii trebuie alesi cu grija in functie de mai multe criterii nu neaprat in functie de ce se poarta. Degeaba sunt in trend cerceii mari si rotunzi daca ei nu se potrivesc obrazului tau rotund. Pentru ca intr-adevar cerceii sa iti completeze frumusetea ei trebuie sa aiba o forma si o marime potrivita fetei tale. Iata ce trebuie sa stii ca sa iti alegi o pereche de cercei potrivita.

Cerceii mici se potrivesc oricarui format de ureche sau de obraz, asa ca daca o pereche de perlute sau de fundite mici iti atrag atentia, nu te gandi de doua ori, cu siguranta ti se potrivesc.

Cerceii mari rotunzi, nu se potrivesc obrazului mare si rotund sau fetelor patrate, cu maxilare pronuntate, nici persoanelor care au loburile urechii mici sau gatul lung. Acest tip de cercei se potrivesc persoanelor care o obrazul triunghiular. De asemenea sunt foarte potriviti daca ai o tunsoare scurta deoarece iti ofera feminitate.

Cerceii pandanti, cei care sunt foarte la moda azi, se purtau in trecut doar seara, la rochii decoltate, dar astazi se pot purta oricand. Acest tip de cercei se potrivesc persoanelor cu obrazul alungit, oval sau chiar rotund, daca au gatul lung.

Cerceii in forma de inele nu se potrivesc oricui, ci persoanelor cu obrazul oval.

Cerceii colorati, din margele, pietre colorate sau pene se potrivesc mai mult vara. In functie de forma obrazului pot fi purtati de oricine, cu precizarea ca nuantele lor trebuie sa complimenteze tenul. Astfel daca ai pielea mai alba poti purta cercei de culori mai stridente, deoarece contrastul este uimitor si atrage atentia asupra fizionomiei fetei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu