luni, 27 august 2012

Corectarea prin machiaj a formei nasului.

Machiajul nasului
De ce avem nevoie? O pudra pentru contur si un iluminator folosite dupa caz (si cu moderatie) pentru fiecare forma de nas in parte si obligatoriu o pudra normala. 
Sa incepem!
Pudra este esentiala indiferent daca aveti un nas cu probleme sau nu. Un nas lucios nu va arata bine nici daca este cel mai frumos nas din lume (exista oare asa ceva?).

Cum se machiaza un nas prea subtire
Nasul subtire: iluminatorul se aplica pe lateralele nasului. Daca acesta este si ascutit se aplica pudra pentru contur exact pe varful nasului si se estompeaza. O pudra normala se aplica la final.

Cum se machiaza un nas prea gros
Nasul gros: pudra pentru contur se aplica atat pe lateralele nasului cat si pe lateralele narilor iar iluminatorul se aplica pe centrul nasului. Se estompeaza si se aplica un strat de pudra normala.

Cum se machiaza un nas lung
Nasul lung: pudra pentru contur se aplica se aplica pe varful nasului si se estompeaza. Apoi se aplica o pudra normala pe tot nasul.

Cum se machiaza un nas gros si lung
Nasul gros si lung: Se aplica pudra pentru contur in jurul narilor si pe lateralele nasului apoi se estompeaza. La final se aplica o pudra normala.

Cum se machiaza un nas cu deviatie de sept (stramb)
Nasul stramb (deviatie de sept): pudra de contur se aplica in acest caz pe zona in care se afla deviatia iar pe partea opusa se aplica iluminatorul. Se estompeaza si se aplica o pudra normala.

Cum se machiaza un nas coroiat
Nasul coroiat: pudra pentru contur se aplica pe zona coroiata a nasului iar pe aripile nasului se aplica iluminator iar la final o pudra normala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu