duminică, 29 iulie 2012

Machiajul persoanelor care poarta permanent ochelari


Cand avem unele deficiente de vedere si purtam ochelari nu este oportun un machiaj violent,care apare si mai evident reflectat prin lentilele care maresc suprafata ochiului.
Produsele de machiaj vor fi de calitate pentru a nu da alergii si inrosi ochii.Ele trebuie sa se intinda omogen ,ca sa nu intre in cutele pielii.Se va prefera un colorit pastelat, in degrade.
Vor fi evitate liniile dure ale creionului dermatograf sau ale tusului de ochi,culorile prea vii,mai ales pe pleoapa inferioara interna ,fiinda miopia nu trebuie scoasa in relief,prin desen si culoare.
Nuantele delicate ,umbrele fine din jurul ochilor(maro,gri,bleu,bej)sunt mai placute si subliniaza , ca un voal ,stralucirea ochilor.
Genele pot fi date cu rimel-nu cu negru violent ,ci cu maro inchis,spre negru -dat in cateva randuri si apoi se separa cu periuta se se vor indrepta cu varful in sus.
Sub sprancene se va da cu o usoara nuanta caramizie ca sa lumineza ochiul.
Obrazul , de asemenea ,nu va fi machiat"abundent",ci foarte delicat ,iar rosul de pe pometi va fi vizibil ,dar pierdut in culoarea obrazului.
Gura va fi in tonuri pastel,potrivit formei sale,culoarea fardului fiind dictata de imbracaminte.
Daca sunteti trecuta de prima tinerete ,evitati sa va fardati cantitativ, mai ales pe obraji,fiindca,contrastul dintre fard si varsta-mai ales cand este vizibila si ghicita-socheaza.Numai cele foarte tinere isi pot permite sa utilizeze fardul pe obraji ca "la papusi".
In general ,fardul aplicat mai des,imbatraneste si pare,pe un obraz tern si fara vioiciune,ca sta ostentativ.Scopul nostru ,atunci cand ne machiem ,este sa corectam defectiunile ,sa fim mai frumoase si mai atragatoare, nu sa trezim zambete de compatimire sau ironice.

NEXT--->CUM SA NE CORECTAM FORMA BUZELOR DACA NU SUNTEM MULTUMITE DE ELE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu