sâmbătă, 28 iulie 2012

Cum aplicam blush-ul in functie de forma fetei !..

Buna fetelor , aceasta poza va arata cum ar trebui sa aplicam blush-ul in functie de forma fetei. Pentru a intelege mai bine v-am pregatit o descriere mai amanuntita .


Haideti sa vorbim un pic despre tipurile de blush-uri .


Formula pudra este cea mai rezistenta, fiind in special recomandata tenului gras. Nu este la fel de shimmer ca formula crema, insa particulele iridescente inserate in blush-ul pudra pot conferi acelasi look stralucitor. Este indicat ca blush-ul foarte sidefat sa il pastrezi insa pentru seara.




Blush-ul crema poate parea mai lucios si, in consecinta, mai luminos cand este aplicat pe obraji. Se recomanda cu precadere tenului uscat.


Pentru tenul normal, mixt si grasblush-ul gel si cel lichid sunt deoptriva indicate.






Acum sa discutam daspre aplicarea blush-ului!

Forma ovala: Evident, fata ovala nu cunoaste restrictii. Blush-ul se aplica in maniera clasica, consacrata, pe pometi, iar pentru seara, contureaza baza nasului si mijlocul fruntii.



Forma rotunda: blush-ul se aplica initial deasupra pometilor, indreptandu-te ulterior catre nas. Nu te apropia prea mult de nas, vei sublinia astfel rotunjimea chipului. Restul de blush de pe pensula va cotura apoi pometele propriu-zis inspre maxilar. Diferenta de culoare va alungi rotunjimea fetei, situand-o mai aproape de idealul oval.  


Forma alungita: Spre deoasebire de fata rotunda, unde blush-ul tinde sa aiba o directie verticala si de fata ovala, unde este aplicat diagonal, pentru fata alungita se va aplica pe orizontala, de pe pometi spre lobulul urechii. Astfel se va corecta lungimea fetei inspre un tipar mai lat.


Forma patrata: pentru a distrage atentia de la colturile fetei, este indicat sa aplici cea mai intensa portiune coloristica a blush-ului pe pometi, apoi sa te indrepti spre tample cu pensula. Este important sa nu aplici o noua cantitate de blush pe pensula pentru a obtine un look estompat spre tample.
Corectia formei patrate cu ajutorul blush-ului se realizeaza aplicand blush pe linia dintre barbie si lobulul urechii. Aceasta umbra va genera senzatia de oval. Nu uita insa: corectiile din fard se realizeaza numai pentru seara.



NEXT--->

Cum ne alegem fondul de ten!

Un comentariu: