luni, 23 iulie 2012

Iubirea....

Mda....nici macar nu stiu cu ce sa incep.....As putea incepe cu , cuvintele : ura , zambet ,tristete ,lacrimi....sau as putea incepe cu cel mai simplu cuvant iubirea .

Multi cred ca stiu ce e "ea" cu adevarat ...pai definitia e simpla:"compasiunea ce o simti pentru alta persoana inafara de tine" dar in realitate ce e "ea" defapt...???
E o simpla iluzie a inimi.....Iubirea te face sa plutesti dar..sa si cazi..iubirea e magica !!..Doar ca nu e de ajuns sa o aiba o singura persoana pentru a simti cu adevarat magia ei trebuie sa fie doua persoane care sunt dispuse sa dea si sa primeasca.
Dar daca nu se poate...??? Atunci aceea iubire se transforma in lacrimi si in ganduri si incepi sa te chinui singur gandindu-te la persoana pierduta.Sau poate dupa durere v-a exista si o urma de placere!...Poate se vor iubi din nou si vor uita diferentele si vor lasa de o parte greselile...
Mda cam asta face iubirea :te urca , te coboara ..iar apoi iti arata cine este "ea" cu adevarat.....

Un comentariu:

  1. Interesant...Acum 25 de ani, mama ta scria lucruri sensibile, asemanator tie...Si ea descoperea emotia, iubirea...si, inevitabil, dezamagirea. Tu esti o minune, viata ta speram sa cunoasca doar fericirea de a iubi, fara sa-ti arate "cine este ea cu adevarat"...Pentru ca nu e obligatoriu sa fim dezamagiti...Nu e o lege...iubirea poate fi bucurie, emotie, totul depinde doar de tine... Invata sa traiesti frumos, si viata te va rasplati...Ai sansa sa inveti ceva din esecurile celor dragi tie, care, poate te-au ranit, sigur te-au ranit...Tu esti un om nou, viata ta incepe cu tine...ai grija sa nu strici echilibrul fragil al inceputului...Eu te iubesc, am incredere in tine, stiu ca vei fi un om minunat...Greselile parintilor nu trec asupra copiilor...crede-ma de tine depinde ca viata ta sa fie o poveste minunata... Cine sunt? Sa zicem, ca acum o vesnicie, Lorelei, prietena ta nestiuta...Ai grija, Roxi, si nu uita, esti minunata, cu toate ale tale, bune si rele...

    RăspundețiȘtergere