marți, 31 iulie 2012

Cum sa ai niste buze rosii perfecte!


Ai nevoie de :
creion de buze rosu,


ruj rosu,








luciu de buze rosu.
























si un balsam de buze :-*
































SA INCEPEM..

1. Aplica balsamul de buze si lasa-l aproximativ un minut pe buze, dupa care il stergi. Nu vrei ca buzele tale sa fie alunecoase, balsamul de buze iti confera doar buze mai moi si crapaturile nu vor mai fi vizibile.
2. Contureaza-ti buzele cu un creion de buze pentru a evita orice scurgere de culoare pe piele. Ai grija la linia buzelor tale, incepe din partea de jos si termina cu buza de deasupra. Fii atenta atunci ca trasezi curbele buzelor, ai nevoie de multa indemanare pentru a avea o linie dreapta.
3. Umple-ti buzele cu creionul de buze pe care l-ai folosit si pentru a-ticontura buzele.  Acest lucru va face culoarea sa dureze mai mult si va da o nuanta mai vibranta de rosu.
4. Foloseste o pensula de buze pentru a aplica rujul rosu. Incepe de la buza de jos si continua cu buza de sus, fa miscari mici si cu grija pentru a nu gresi pentru ca rujul rosu este foarte greu de indepartat de pe piele. 
5. Aplica luciu de buze rosu. Ofera luciu buzelor tale, aplicand luciu doar pe centrul buzei inferioare si superioare. Acest lucru va da volum buzelor tale si,  bineinteles, culoarea rosie este pentru a face rosu buzelor tale sa reziste cat mai mult posibil.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu